Cruella — cijeli film ‘s Prijevodom na Hrvatski (2021) Online Sa Prevodom - Gledalica

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

Gledaj Online Cruella - (2021) HD Cruella  - (2021) Ceo Film Besplatno, Station 19020 Online sa prevodom hd the-kissing-booth-2021 Ceo Film

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Pogledajte Online sa prevodom hd : https://bit.ly/30XPUJh

Official Media : https://bit.ly/30XPUJh
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬


Gledaj Cruella filmovi (2021) Online sa prevodom hrvatski


SADRŽAJ FILMA :
Estella Miller je kreativno dijete s talentom za modu i podlom crtom. Estelina majka, Catherine, odlučuje je povući iz škole kako bi joj evidencija bila čista i preseliti se u London. Na putu do tamo, ona se zaustavlja na zabavi više klase kako bi zatražila financijsku pomoć. Unatoč tome što joj je rečeno da ostane u autu, Estella se ušulja na zabavu i nenamjerno privuče pozornost voditeljinih triju žestokih Dalmatinaca. Progone je vani i ginu Catherine s balkona na litici do smrti. Ostavši bez roditelja i okrivljujući sebe za Catherininu smrt, Estella bježi u London i sprijatelji se s uličnim ježevima Jasperom i Horaceom koji je prihvate.

Deset godina kasnije, Estella se sa svojim prijateljima bavi lopovom, usavršavajući svoje modne vještine dizajnirajući njihove maske. Za rođendan joj Jasper i Horace dobivaju početni posao u robnoj kući Liberty. Međutim, Estella je postala domar i uskraćena joj je mogućnost da iskoristi svoje talente. Kada Estella pijana preuređuje izlog, barunica von Hellman - poznata, ali autoritarna dizajnerica visoke mode - impresionirana je Estellinim radom i nudi joj željeni posao u modnoj kući Barunessa. Estella željno prihvaća i stječe baruničino povjerenje. Iako ponosna što su njezini dizajni izloženi, na kraju primijeti svog šefa kako nosi ogrlicu koja je nekoć pripadala Catherine. Kad barunica tvrdi da ju je zaposlenik prethodno ukrao, Estella zamoli Jaspera i Horacea da joj pomognu pri preuzimanju ogrlice tijekom predstojeće Baruninine Crno -bijele lopte.

Kako bi prikrila svoj identitet na Balu, Estella za sebe stvara alter-ego po imenu "Cruella" i nosi jedan od baruninih starih dizajna kupljenih od vlasnika trgovine starinskom odjećom po imenu Artie. Cruella krade svjetla reflektora na balu, kupujući Jasperu i Horaceu dovoljno vremena da provale u baruničin trezor visoke sigurnosti, samo da bi shvatio da barunica već nosi ogrlicu. Jasper, odstupajući od prvotnog plana, prerušava se u konobara i pušta štakore u zabavu. Kako nastaje panika, Estella uspijeva prevući ogrlicu. Uočivši da joj je ogrlica ukradena, barunica doziva svoje Dalmatince zviždukom psa, zbog čega Estella shvaća da je barunica u konačnici odgovorna za Catherininu smrt.

U potrazi za osvetom, Estella naređuje Jasperu i Horaceu da otmu baruničine Dalmatince. Cruella nadmašuje barunicu pojavljujući se na događajima i okupljanjima na ekstravagantan način, stekavši slavu preko Estelline prijateljice iz djetinjstva i kolumnistice Anite Darling. Cruelllino oholo i arogantno ponašanje sve više uznemirava Jaspera i Horacea, kao i barunicu.

Estella sabotira proljetnu reviju barunice i istovremeno organizira svoju reviju u Regent's Parku, noseći kaput od umjetnog dalmatinskog krzna kako bi se dodatno narugala barunici. Nakon što su shvatili da su Estella i Cruella ista osoba, barunica je uhitila Jaspera i Horacea i zapalila im dom. Estella je ostavljena da umre u požaru, no spašava je barunin sobar John. Estella otkriva da ogrlica otključava kutiju u kojoj se nalaze njezini zapisi o rođenju. Doznaje da joj je barunica biološka majka; pri svom rođenju, barunica je naredila Johnu da ubije dojenče Estellu kako bi se mogla usredotočiti isključivo na svoju karijeru i zadržati nasljedstvo svog pokojnog muža. John je umjesto toga dao dijete Catherine, jednoj od baruninih sluškinja, koja je tajno odgojila Estellu.

Cruella izvlači Jaspera i Horacea iz zatvora i otkriva istinu, regrutirajući ih, Artieja i Johna za njezinu konačnu shemu. Kvintet se ušuljava na dobrotvornu svečanost barunice, gdje je Estella sreće na balkonu uz liticu, otkrivajući joj da je barunica kći. Barunica se pretvara da zagrli Estellu prije nego što ju je gurnula preko balkona; tada shvaća da su njeni gosti izvedeni van i svjedočila je činu. Estella preživi sa skrivenim padobranom i, s Estellom simbolično mrtvom, zauvijek usvaja svoju Cruellu personu. Barunica je uhićena, a Cruella nasljeđuje Hellman Hall, preimenuje ga u Hell Hall i useli se s ostatkom kvinteta.

 

Žanr: 
IZVORNO IME: Cruella
REDATELJ: Craig Gillespie  |  ŽANR: komedija, akcija
ULOGE: Emma Stone, Mark Strong, Emma Thompson
TRAJANJE FILMA: 133 min  |  GODINA: 2021  |  DRŽAVA: SAD  |  PLAKAT FILMA
POČETAK PRIKAZIVANJA: 27.05.2021

 

označiti :
Cruella   sa prevodom 2021
Cruella   sa prevodom ceo film
Cruella   sa prevodom popcorn
Cruella   sa prevodom filmovizija
Cruella   sa prevodom 2021 gledalica
Cruella   sa prevodom free
Cruella   sa prevodom bez registracije
Cruella   sa prevodom filmovita
Cruella   sa prevodom gledalica
Cruella   knjiga
Cruella  
Cruella   sa prevodom besplatno
online filmovi sa prevodom Cruella  
Cruella   sa prevodom na hrvatski
Cruella   sa prevodom 2021
Cruella   prevod

Cruella   gledalica
Cruella   sa prevodom

Cruella   cijeli film ’s prijevodom na hrvatski

Cruella   sa prevodom gledalica

Cruella   cijeli film sa prevodom

Filmos org Cruella  

Cruella   Full movie sa Prevodom

Cruella   full movie online

Gledalica

Cruella   gledalica

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments