Roma — cijeli film ‘s Prijevodom na Hrvatski (2018) Online Sa Prevodom - Gledalica

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

Gledaj Online Roma - (2018) HD Roma  - (2018) Ceo Film Besplatno, Station 19020 Online sa prevodom hd the-kissing-booth-2018 Ceo Film

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Pogledajte Online sa prevodom hd : https://bit.ly/3puVSvd

Official Media : https://bit.ly/3puVSvd
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬


Gledaj Roma filmovi (2018) Online sa prevodom hrvatski


SADRŽAJ FILMA :
Godine 1970. Cleodegaria "Cleo" Gutiérrez je autohtona sobarica koja živi u kućanstvu srednje klase u četvrti Colonia Roma u Mexico Cityju. Ona i druga služavka, Adela, govore mixtec dok su zajedno, ali španjolski u prisutnosti obitelji: matrijarh Sofija; njezin suprug Antonio; njezina majka Tereza; i njihovo četvero male djece. Kad Antonio, liječnik, ostane u Quebecu nakon konferencije, problemi u njegovu i Sofijinom braku postaju očigledni.

Kad Cleo kaže svom dečku Fermínu da je možda trudna, on je napusti u kinu. Sofija je odvodi u bolnicu, gdje joj potvrđuju trudnoću. Potom vodi Cleo i djecu u hacijendu obiteljskog prijatelja za Novu godinu. Nedavne napetosti oko zemljišta na tom području otkrivaju se u čavrljanju, dok u šumi izbija požar, koji je kasnije ugašen. Vrativši se u grad, Cleo i Teresa vide Antonija i njegovu novu, mlađu djevojku u kinu. Sofía pokušava prikriti muževljevu nevjeru od djece, ali njezin drugi sin kasnije prisluškivanjem sazna istinu. Fermín odbija priznati da je beba njegova, prijeteći Cleo da će istući nju i njihovo dijete ako ga ponovno pokušaju pronaći.


Avenija Ribera de San Cosme i ulica Laura Aguirrea, gdje se dogodio masakr u Tijelu. Zgrada koja je bila trgovina namještajem i škola u filmu sada je teretana.
Budući da je beba skoro došla, Teresa vodi Cleo u kupnju krevetića. Trgovina je preplavljena bitkom između studentskih prosvjednika i paravojne skupine Los Halcones (The Hawks). Fermín, član Los Halconesa, drži pištolj na Cleo prije bijega. Pod naponom, Cleoina voda pukne. Sukobi studenata i Los Halconesa u tijeku usporavaju promet i njezin pokušaj da dođe do bolnice. Kad ipak stigne, Antonio se nakratko umiri Cleo, ali brzo ode. Njezina djevojčica je mrtvorođena.

Sofia vodi Cleo i djecu na obiteljski odmor na plaže u Tuxpanu. Govori djeci da su ona i njihov otac razdvojeni, te da je praznik bio tako da njihov otac može pokupiti svoje stvari iz njihove kuće. Na plaži je dvoje djece gotovo zanešeno jakom strujom. Cleo se sprema spasiti ih, iako ne zna plivati. Dok Sofía i djeca potvrđuju svoju ljubav prema Cleo zbog takve nesebične odanosti, ona u suzama priznaje da nije željela da joj se dijete rodi. Vraćaju se kući u Rome kako bi pronašli kuću preuređenu. Cleo priprema teret za pranje, govoreći Adeli da imaju mnogo toga za razgovarati.

 

Žanr: 
Početak prikazivanja: 21. studenoga 2018. (Meksiko)
Redatelj: Alfonso Cuarón
Direktor fotografije: Alfonso Cuarón
Nagrade: Oscar za najbolju fotografiju, VIŠE
Nominacije: Oscar za najbolji film, Oscar za najbolju fotografiju, VIŠE
Jezici: Španjolski jezik, Engleski, Japanski, Francuski, Njemački, Norveški

 

označiti :
Roma   sa prevodom 2018
Roma   sa prevodom ceo film
Roma   sa prevodom popcorn
Roma   sa prevodom filmovizija
Roma   sa prevodom 2018 gledalica
Roma   sa prevodom free
Roma   sa prevodom bez registracije
Roma   sa prevodom filmovita
Roma   sa prevodom gledalica
Roma   knjiga
Roma  
Roma   sa prevodom besplatno
online filmovi sa prevodom Roma  
Roma   sa prevodom na hrvatski
Roma   sa prevodom 2018
Roma   prevod

Roma   gledalica
Roma   sa prevodom

Roma   cijeli film ’s prijevodom na hrvatski

Roma   sa prevodom gledalica

Roma   cijeli film sa prevodom

Filmos org Roma  

Roma   Full movie sa Prevodom

Roma   full movie online

Gledalica

Roma   gledalica

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments