The Forgotten Battle — cijeli film ‘s Prijevodom na Hrvatski (2021) Online Sa Prevodom - Gledalica

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

Gledaj Online The Forgotten Battle - (2021) HD The Forgotten Battle  - (2021) Ceo Film Besplatno, Station 19020 Online sa prevodom hd the-kissing-booth-2021 Ceo Film

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Pogledajte Online sa prevodom hd : https://bit.ly/2ZrfOEP

Official Media : https://bit.ly/2ZrfOEP
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬


Gledaj The Forgotten Battle filmovi (2021) Online sa prevodom hrvatski


SADRŽAJ FILMA :
Radnja filma smještena je u Zeland pod njemačkom okupacijom u rujnu 1944. nakon iskrcavanja u Normandiji. Teuntje Visser radi u uredu gradonačelnika suradnika. Dok ona i njezin otac (liječnik) u početku uspijevaju izbjeći biranje strana, njezin mlađi brat Dirk član je nizozemskog pokreta otpora. Dirk je uhićen zbog napada na njemački konvoj u prolazu i mučen je da otkrije imena drugih članova pokreta otpora.

U međuvremenu, Marinus van Staveren, nizozemski dragovoljac u Waffen-SS diviziji Das Reich, premješten je s istočnog fronta na službu tajnika i prevoditelja njemačkog zapovjednika u Zeelandu, Obersta Berghofa. Marinus postaje sve više razočaran u nacističku tešku taktiku, uključujući pogubljenje civilnih talaca. Suosjeća s Teuntje i njezinim ocem dok pokušavaju pregovarati o blažoj kazni za Dirka u Berghofovom uredu. Unatoč početnim uvjeravanjima da će se s Dirkom postupati blago, Berghof na kraju naređuje da se Dirk pogubi zajedno s ostalim članovima pokreta otpora bez iznimke. Marinus pokušava tajno prenijeti vijest Teuntju, ali ga je primijetio njemački časnik koji ga je prijavio Berghofu. Za kaznu je odabran da bude dio streljačkog voda za Dirkovo pogubljenje i vraćen na borbenu dužnost.

Nakon Dirkove smrti, Teuntje je uvučen u Otpor. Teuntje saznaje da je Dirk tajno fotografirao položaje njemačkog topništva uz rijeku Scheldt. Teuntje i njezina najbolja prijateljica, članica Otpora po imenu Janna, imaju zadatak prokrijumčariti Dirkove fotografije savezničkim snagama koje napreduju na otok Walcheren.

Na drugim mjestima, pilot jedrilice pukovnije jedrilice, narednik Will Sinclair, kapetan Tony Turner i stožerni narednik MacKay odvojeni su od svojih suboraca nakon što se njihova jedrilica Airspeed Horsa srušila u poplavljeno ušće u Zeelandu tijekom operacije Market Garden. Turner je ranjen tijekom nesreće. Nakon što se probiju kroz močvare, sklanjaju se u kuću, ali ih napadaju njemački vojnici. Britanski zračno-desantni vojnici kasnije se pridružuju snagama kanadske vojske koje su napredovale na otok Walcheren.

Prije bitke kod Walcheren Causewaya, Teuntje je zarobljena dok pomaže Janni pobjeći s fotografijama na brodu. Janna je ustrijeljena i smrtno ranjena, ali stiže do savezničkih redova. Marinus sudjeluje u njemačkoj obrani otoka Walcheren dok Sinclair sudjeluje u savezničkom napadu. Obje strane trpe velike žrtve, ali savezničke snage na kraju prevladavaju. Marinus napušta njemačke snage. Tijekom bitke, Sinclair i Marinus se križaju, ali njih dvojica odluče pustiti jedan drugoga.

Pred kraj bitke, Marinus ubija njemačkog vojnika koji pokušava silovati Teuntje. Marinus je ubijen tijekom borbe. Zahvalni Teuntje teži mu, ali Marinus umire od ozljeda. Sinclair i drugi saveznički vojnici pronalaze Teuntje pokraj Marinusova tijela. Teuntje odlazi dok je grad oslobođen.

U filmu se zatim spominje da je saveznička pobjeda kod Walcheren Causewaya omogućila savezničkim snagama u Antwerpenu pomorski put i pomogla pridonijeti savezničkom oslobađanju Nizozemske 5. svibnja 1945. godine.

 

Žanr: 
Početak prikazivanja: 17. prosinca 2020. (Nizozemska)
Redatelj: Matthijs van Heijningen Jr.
Producent: Alain de Levita
Proračun: 14 milijuna EUR
Autor priče: Paula van der Oest
Jezici: Njemački, Nizozemski, Engleski

 

označiti :
The Forgotten Battle   sa prevodom 2021
The Forgotten Battle   sa prevodom ceo film
The Forgotten Battle   sa prevodom popcorn
The Forgotten Battle   sa prevodom filmovizija
The Forgotten Battle   sa prevodom 2021 gledalica
The Forgotten Battle   sa prevodom free
The Forgotten Battle   sa prevodom bez registracije
The Forgotten Battle   sa prevodom filmovita
The Forgotten Battle   sa prevodom gledalica
The Forgotten Battle   knjiga
The Forgotten Battle  
The Forgotten Battle   sa prevodom besplatno
online filmovi sa prevodom The Forgotten Battle  
The Forgotten Battle   sa prevodom na hrvatski
The Forgotten Battle   sa prevodom 2021
The Forgotten Battle   prevod

The Forgotten Battle   gledalica
The Forgotten Battle   sa prevodom

The Forgotten Battle   cijeli film ’s prijevodom na hrvatski

The Forgotten Battle   sa prevodom gledalica

The Forgotten Battle   cijeli film sa prevodom

Filmos org The Forgotten Battle  

The Forgotten Battle   Full movie sa Prevodom

The Forgotten Battle   full movie online

Gledalica

The Forgotten Battle   gledalica

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments