Harry Potter i Zatočenik Azkabana — cijeli film ‘s Prijevodom na Hrvatski (2004) Online Sa Prevodom - Gledalica

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

Gledaj Online Harry Potter i Zatočenik Azkabana - (2004) HD Harry Potter i Zatočenik Azkabana  - (2004) Ceo Film Besplatno, Station 19020 Online sa prevodom hd Harry Potter i Zatočenik Azkabana-2004 Ceo Film

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Pogledajte Online sa prevodom hd : https://bit.ly/3B57JlP

Official Media : https://bit.ly/3B57JlP
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬


Gledaj Harry Potter i Zatočenik Azkabana filmovi (2004) Online sa prevodom hrvatski


SADRŽAJ FILMA :
Harry Potter provodi još jedno nezadovoljno ljeto s Dursleyima. Kada teta Marge Dursley kod posjeta vrijeđa njegove roditelje on konačno gubi strpljenje i slučajno je napuše poput balona te ona odleti. Bijesan, Harry pakira svoje stvari i potom svojom prtljagom pobjegne od Dursleya. Knight Bus stiže i odvodi Harryja do Šupljeg kotlića (Leaky Caledron), gdje mu ministar magije Cornelius Fudge oprosti korištenja magije izvan Hogwartsa. Nakon što se ponovno ujedinio sa svojim najboljim prijateljima Ronom Weasleyjem i Hermionom Granger, Harry saznaje da je Sirius Black, osuđeni sljedbenik mračnog čarobnjaka Lorda Voldemorta, pobjegao iz zatvora Azkaban i namjerava ga ubiti.

Trio se vraća u Hogwarts za školsku godinu na Hogwarts Expressu, no odjednom se dementori ukrcaju u vlak, tražeći Siriusa. Jedan ulazi u odjeljak tria, te Harry gubi svijest, ali novi učitelj Obrane od mračnih sila, profesor Lupin, odbija dementor čarolijom Patronusa. U Hogwartsu, ravnatelj Albus Dumbledore najavljuje da će dementori čuvati školu dok je Sirius na slobodi. Rubeus Hagrid, dosada čuvar ključeva Hogwartsa, najavljen je za novog učitelja Skrbi o čarobnim stvorenjima; no njegov prvi sat polazi po zlu kada Draco Malfoy namjerno provocira hipogrifa Kljunoslava (Buckbeak), koji ga napada. Draco pretjeruje o svojoj ozljedi, te njegov otac Lucius Malfoy kasnije osuđuje hipogrifa na smrt.

Portret Debele dame, koji čuva prostorije Gryffindora, nalazi se uništen i prazan. Užasnuta i skrivena u drugoj slici, ona govori Dumbledoreu da je Sirius ušao u dvorac. Tijekom utakmice u metloboju (Quidditch) protiv Hufflepuffa, dementori napadaju Harryja, zbog čega pada s metle. U Hogsmeadeu, Harry je šokiran kad saznaje da Sirius nije samo bio najbolji prijatelj njegovog oca i očito ih izdao Voldemortu, već je i Harryjev krsni kum. Lupin privatno uči Harryja da se brani od dementora, koristeći čaroljiu Patronusa.

Nakon što su Harry, Ron i Hermiona svjedočili Kljunoslavovom pogubljenju, Ronov kućni štakor Šugonja (Scabbers) ga ugrize i bježi. Kada Ron krene u potjeru, pojavi se veliki pas i odvuče Rona i Šugonju u rupu u bazi Prijeteče vrbe (Whomping Willow). To vodi trojicu do podzemnog prolaza u Vrištavu dašćaru (Shriking Shack), gdje otkrivaju da je pas zapravo Sirius, koji je animagus. Lupin stiže i zagrli Siriusa kao starog prijatelja, te priznaje da je vukodlak i objašnjava da je Sirius nevin. Sirius je lažno optuživan za izdaju Pottera Voldemortu, kao i za ubojstvo dvanaest bezjaka i njihovog zajedničkog prijatelja Peter Pettigrewa. Otkriva se da je Šugonja zapravo Pettigrew, animagus koji je izdao Pottere i počinio ubojstva.

Severus Snape stiže uhititi Blacka, ali Harry ga onesvijesti čarolijom Expelliarmusa. Nakon što su Pettigrewa prisilili u ljudski oblik, Lupin i Sirius pripremaju se da ga ubiju, ali Harry ih uvjeri da Pettigrewa radje prepuste dementorima.

Kako grupa odlazi, puni se mjesec diže i Lupin se pretvara u vukodlaka, te se Sirius transformira u svoj pesji oblik kako bi se borio protiv njega. Usred kaosa, Pettigrew se pretvara natrag u štakora i bježi. Harryja i Siriusa napadaju dementori, a Harry vidi lik u daljini kako ih spašava bacajući snažnu čaroliju Patronusa. Vjeruje da je tajanstveni lik njegov pokojni otac prije nego što se onesvijesti. Kasnije se budi saznajući da je Sirius zarobljen i osuđen na Dementorski poljubac.

Djelujući na Dumbledoreov savjet, Harry i Hermiona putuju natrag u vrijeme s Hermioninim Vremokretom, i promatraju sebe i Rona kako ponavljaju noćne događaje. Oni spašavaju Kljunoslava od pogubljenja i svjedoče kako su dementori nadvladali Harryja i Siriusa. Sadašnji Harry shvaća da je zapravo on taj koji je zavao Patrona, i to čini opet. Harry i Hermiona spašavaju Siriusa, koji bježi s Kljunoslavom. Izložen kao vukodlak, Lupin daje ostavku od nastave kako bi spriječio uznemiravanje roditelja. Vraća Harryu mapu za haranje. Sirius šalje Harryju novu metlu, te se ovaj s njom sretno uputi za let.


Žanr : 
Početak prikazivanja: 31. svibnja 2004. (Ujedinjeno Kraljevstvo)
Redatelj: Alfonso Cuarón
Adaptacija djela: Harry Potter i zatočenik Azkabana
Glavne uloge: Daniel Radcliffe; Rupert Grint; Emma Watson; Michael Gambon; Gary Oldman; David Thewlis; Timothy Spall; Emma Thompson
Godina izdanja: 2004.

 

označiti :
Harry Potter i Zatočenik Azkabana   sa prevodom 2004
Harry Potter i Zatočenik Azkabana   sa prevodom ceo film
Harry Potter i Zatočenik Azkabana   sa prevodom popcorn
Harry Potter i Zatočenik Azkabana   sa prevodom filmovizija
Harry Potter i Zatočenik Azkabana   sa prevodom 2004 gledalica
Harry Potter i Zatočenik Azkabana   sa prevodom free
Harry Potter i Zatočenik Azkabana   sa prevodom bez registracije
Harry Potter i Zatočenik Azkabana   sa prevodom filmovita
Harry Potter i Zatočenik Azkabana   sa prevodom gledalica
Harry Potter i Zatočenik Azkabana   knjiga
Harry Potter i Zatočenik Azkabana  
Harry Potter i Zatočenik Azkabana   sa prevodom besplatno
online filmovi sa prevodom Harry Potter i Zatočenik Azkabana  
Harry Potter i Zatočenik Azkabana   sa prevodom na hrvatski
Harry Potter i Zatočenik Azkabana   sa prevodom 2004
Harry Potter i Zatočenik Azkabana   prevod

Harry Potter i Zatočenik Azkabana   gledalica
Harry Potter i Zatočenik Azkabana   sa prevodom

Harry Potter i Zatočenik Azkabana   cijeli film ’s prijevodom na hrvatski

Harry Potter i Zatočenik Azkabana   sa prevodom gledalica

Harry Potter i Zatočenik Azkabana   cijeli film sa prevodom

Filmos org Harry Potter i Zatočenik Azkabana  

Harry Potter i Zatočenik Azkabana   Full movie sa Prevodom

Harry Potter i Zatočenik Azkabana   full movie online

Gledalica

Harry Potter i Zatočenik Azkabana   gledalica

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments