Gledaj Dina - pješčani planet (1984) Online Cijeli Film sa Prevodom Hrvatski i Srpski

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

Gledaj Dina - pješčani planet (1984) online filmovi sa prevodom na hrvatski i srpski za gledanje besplatno online filmovi bez registracije i kvaliteti HD.

Gdje mogu besplatno gledati Dina - pješčani planet cijeli film sa prevodom hrvatski i srpski?
Kliknite ovdje : Dina - pješčani planet Online sa Prevodom
 


Gledajte Dina - pješčani planet Online Filmove s Prijevodom, Titlovima potpuno besplatno! Najnoviji Filmovi Online su naša zadaća!


Dina - pješčani planet (1984) - Gledaj Online Filmove s Prijevodom
Riječ je o drami koja prati obitelj Harmon, koja iskorištava selidbu iz Bostona u Los Angeles kao priliku da bi počeli iznova i zaboravili na mučnu prošlost. U glavnim su ulogama Dylan McDermott (The Practice) i Connie Britton (Friday Night Lights) kao bračni par Harmon, Taissa Farmiga, kao njihova kći tinejdžerica te Jessica Lange ( Dina - pješčani planet , Grey Gardens), kojoj je ovo prva stalna televizijska uloga, kao susjeda Harmonovih.

 

Što je film Dina - pješčani planet?
Dina – pješčani planet američki je ZF film Davida Lyncha iz 1984. nastao po istoimenom romanu Franka Herberta iz 1965. 

 


Kad pušten Dina - pješčani planet?
Godine 10.191. poznati svemir je feudalni posjed kojim vlada galaktički car Shadam IV. U tom vremenu najcjenjenija tvar u svemiru je melanga, zvana Začin, koja proizvodi ivot, proširuje svijest te je vitalna za putovanje svemirom. Moćni Svemirski čeh i njegovi Naviagtori koriste narančasti plin za sigurno putovanje svemirom koristeći se kvantnim mehanikom Holtzmanovih generatora, iznimno složenih strojeva koji "savijaju prostor" (jen brodromsti prostor).

etiri planeta privlači pozornost Svemirskog ceha: Arrakis, pustinjski planet i jedini izvor Začina u svemiru; Caladan, dom kuće Atreides; Giedi Prime, dom kuće Harkonnen; i Kaitain, dom način Shadama IV. Čeh, u strahu od urote koja bi mogla ugroziti proizvodnju Začine, šalje Navigatora na Kaitain po objašnjenje od cara koji samouvjereno otkrije Cehu svoje planove o uništenju Atreidesa. Popularnost vojvode Leta Atreidesa poraslo je u Landsraadu, a kako postoji sumnja da Leto okuplja tajnu vojsku postaje opasnost za cara. Shadamov plan je dati Atreidesovimakontrolu nad Arrakisom, zamijenivši Harkonnenene koji bi u dogovoreno vrijeme krenuli u napad na Atreidesove. Nakon što je obaviješten o urotu, Navigator zapovijeda caru da ubije vojvodinu sina, Paula Atreidesa, mladića koji ima proročanske snove o svom ivotnom pozivu. Tajni pokušaj ubojstva privlači pozornost sestrinstva Bene Gesserit, samo Paul Atreides povezan s njihovim stoljetnim programom razmnožavanja u potrazi za Kwisatz Haderachom.

Prije odlaska, stara asna majka Gaius Helen Mohiam stavlja Paula na test. Paul je prisiljen staviti ruku u kutiju to mu izaziva neizdrživu bol; prolazi test na Mohiamino zadovoljstvo, izdržavši više boli nego bilo tko prije njega. U međuvremenu, u industrijskom svijetu Giedi Prime, novi sadist Vladimir Harkonnen priopćio je svojim nećacima Glossu Rabbanu i Feyd-Rauthu svoje planove o uništenju stoljetnih neprijatelja, kuće Atreidesa. Namjerava izmanipulirati nekoga jako bliskog vojvodi kako bi ga taj izdao.

atreidesi napuštaju Caladan i odlaze na Arrakis, misiozni svijet beskrajnih pustinja, ispunjenih divovskim pješčanim crvima i napučenim Fremenima, misioznim narodom koji dugi niz godina vjeruju kako će im voditi me postsiu. Po dolasku na Arrakis, vojvodi Letou pause od njegovih najbližih suradnika, Duncan Idaho, kaže kako su Fremeni jako podcijenjeni jer ih ima mnogo i mogu se pokazati kao moćan saveznik. Vojvoda Leto stječe povjerenje naroda Arrakisa dokazavši se kao karizmatičan vođa. No, prije negotiable to je vojvoda uspio uspostaviti savezništvo s Fremenima, Harkonneni pokreću svoj napad mnogo prije nego to su se Atreidesi nadali.

Iako su Atreidesi predvidjeli zamku, nisu u mogućnosti oduprijeti se podmuklom napadu, potpomugnutim carevim elitnim postrojbama, Sarduakarima. Ubrzo se otkriva kako postoji izdajnik u vlastitim redovima, doctor Wellington Yueh. Zarobljen, vojvoda Leto umire u propalom pokušaju da ubije baruna Vladimira Harkonnena upotrebom kapsule s otrovnim plinom koju je doktor Yueh umetnuo u zub. Ne, njegova nevjenčana ena Jessica i njegov sin Paul pobjegnu u duboku pustinju. Uz Jessine vještine iz Bene Scrollita i Paulove sve veće sposobnosti, uspijevaju se priključiti skupini Fremena starosjedilaca. Paul se pojavljuje pred Muad'Dibom, religijskim i političkim liderom Fremena. Poučava ih kako koristiti arobne module i počinje rudnu proizvodnju Začina. U posljednje dvije godine proizvodnja Začina je zanačajno opala. Svemirski Ceh upozorava cara o situaciji na Arrakisu jer se Ceh boji da bi Paul mogao uzeti Vodu ivota. Strahovi Svemirskog čeha otkrivaju se Paulu u proročanskom snu. Paul popije Vodu ivota i padne u komu koja uznemiri sve Bene Gessente u svemiru. Voda ivota Paulu otkrila je nekoliko vizija, a nakon buđenja Paul biva transformiran i preuzimakontrolu nad pješčanim crvima u Arrakisu. Otkriva i tajnu kontroler proizvodnje Začina; voda koju Fremeni drže u ogromnim spremnicima može se iskoristiti kako bi se uništio Začin. Paul kaže svoju vojsci Fremena da "onaj tko može uništiti tvar je taj koji ima kontrolu." Paul ima sposobnost zaviriti u svemir i u budućnost; car sprema veliku invaziju na Arrakis kako bi vratio kontrolu nad planetom i Začinom.

Po carevu dolasku u Arrakis, Paul počinje završni napad protiv Harkonnena i cara u glavnom gradu Arakeenu. Njegovi ratnici Fremeni, naoružani arobnim modulima i jahaćim pješčanim crvima, poražavaju careve legije Sarduakara dok Paulova sestra Alia ubija baruna Harkonnena kojeg na kraju pojede pješčani crv. Paul se suočava s poraženim carom i osvješćuje svoju obitelj u dvoboju s Feyd-Rautha Harkonnenom. Nakon što je učinio da se Feydovi organiziraju raspadnu vriskom na njegovu trupu, Paul naređuje da kiša padne na Arrakis. Alia otkriva svima kako je Paul Kwisatz Haderach.

 


Pročitajte zaplet iz filma Dina - pješčani planet?       
Dina - pješčani planet istražuje načine na koje se opasni i nekontrolirani impulsi potiču u doba društvenih medija i otkriva sve veće lomove između virtualnih i stvarnih osoba. Na primjer, Obitelj Brewer, koja otkriva da jedan od njih, Nick Brewer, nedostaje, pojavila se na viralnom videu, koji sadrži jezivu poruku u kojoj se kaže da će umrijeti ako video dosegne 5 milijuna pregleda. Radnja je smještena u Oaklandu u Kaliforniji, ali je uglavnom snimana u Melbourneu, Australija.[1]

 

 

Gledajte Dina - pješčani planet (1984) Movie Online Blu-ray ili Bluray kopiranja kodiraju se izravno s Blu-ray diska na 1080p ili 720p (ovisno o izvoru diska) i koriste kodek x264. Mogu se kopirati s BD25 ili BD50 diskova (ili UHD Blu-ray-a u višim rezolucijama). BDRips dolaze s Blu-ray diska i kodirani su u nižoj razlučivosti od njegovog izvora (tj. 1080p do 720p / 576p / 480p). BRRip je videozapis koji je već kodiran u HD rezoluciji (obično 1080p) i koji se zatim transkodira u SD rezoluciju. Pogledajte Dina - pješčani planet (1984 ) Film BD / BRRip u DVDRip rezoluciji izgleda bolje, bez obzira na to jer je kodiranje iz izvora više kvalitete. BRRips su samo od HD rezolucije do SD rezolucije, dok BDRips mogu ići od 2160p do 1080p itd. sve dok smanjuju razlučivost izvornog diska. Gledajte film o igračkama 3 (1984 ) Film FullBDRip nije transkodiran i može se pomaknuti prema dolje radi šifriranja, ali BRRip se može spustiti samo na SD rezolucije dok su transkodirane. Rezolucije BD / BRRips-a u DVDRip-u mogu se razlikovati između XviD i x264 kodeka (obično 700 MB i 1,5 GB, kao i veći DVD5 ili DVD9: 4,5 GB ili 8,4 GB), veličine varira ovisno o duljini i kvaliteti inačica, ali što je veća veličina, to više koriste x264 kodek. Preuzmi film Dina - pješčani planet (1984 ) HDRip
Dina - pješčani planet (1984 ) Cijeli film HD na engleskom
Pogledajte Dina - pješčani planet (1984 ) cijeli engleski film na mreži
itd. dokle god padnu u razlučivosti
izvorni disk. Pogledajte film Dina - pješčani planet (1984 ) FullBDRip film nije transkodiran i može se mijenjati prema dolje.
dolje za kodiranje, ali BRRip se može spustiti samo u SD rezolucijama kakve jesu
transkodirano.


Dina - pješčani planet Filmovi 1984
Dina - pješčani planet 1984 Ceo film
Dina - pješčani planet 1984 Cijeli film
Dina - pješčani planet premijera 1984
Dina - pješčani planet u bioskopu 1984
Dina - pješčani planet u hrvatskoj 1984
Dina - pješčani planet u srbiji 1984
Dina - pješčani planet u americi 1984
Dina - pješčani planet u bioskopima 1984
Dina - pješčani planet ceo film 1984
Dina - pješčani planet ceo film online 1984
Dina - pješčani planet online sa prevodom 1984
Dina - pješčani planet ceo film online za gledanje 1984
Dina - pješčani planet ceo film online besplatno 1984
Dina - pješčani planet 1984 Prevodom

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments