Halloween Kills — cijeli film ‘s Prijevodom na Hrvatski i Sr pski (2021) Online Sa Prevodom - Gledalica

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

Gledaj Halloween Kills (2021) online filmovi sa prevodom na hrvatski i srpski za gledanje besplatno online filmovi bez registracije i kvaliteti HD.

Gdje mogu besplatno gledati Halloween Kills cijeli film sa prevodom hrvatski i srpski?
Kliknite ovdje : Halloween Kills Online sa Prevodom
 


Gledajte Halloween Kills Online Filmove s Prijevodom, Titlovima potpuno besplatno! Najnoviji Filmovi Online su naša zadaća!


Halloween Kills (2021) - Gledaj Online Filmove s Prijevodom
Riječ je o drami koja prati obitelj Harmon, koja iskorištava selidbu iz Bostona u Los Angeles kao priliku da bi počeli iznova i zaboravili na mučnu prošlost. U glavnim su ulogama Dylan McDermott (The Practice) i Connie Britton (Friday Night Lights) kao bračni par Harmon, Taissa Farmiga, kao njihova kći tinejdžerica te Jessica Lange ( Halloween Kills , Grey Gardens), kojoj je ovo prva stalna televizijska uloga, kao susjeda Harmonovih.

 

Što je film Halloween Kills?
Prevedeno s engleskog jezika-Halloween Kills je američki slasher film iz 2021. koji je režirao David Gordon Green, a napisali su ga Green, Danny McBride i Scott Teems. Film je izravan nastavak Noći vještica 2018. i dvanaesti dio franšize za Noć vještica.

 


Kad pušten Halloween Kills?
Halloween Kills premijerno je prikazan na 78. Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji 8. rujna 2021. [43] Film je prvobitno trebao biti prikazan u kinima 16. listopada 2020., ali je u srpnju 2020., zbog pandemije COVID-19, odgođen do 15. listopada 2021..[44][45][46] Dana 9. rujna 2021. najavljeno je da će film, osim što će biti pušten u kina, biti emitiran i na plaćenim razinama Pauna tijekom 60 dana.

 


Pročitajte zaplet iz filma Halloween Kills?       
31. listopada 1978. zamjenik Frank Hawkins slučajno je ubio svog partnera pokušavajući ga spasiti od Michaela Myersa. Također sprječava Dr. Samuel Loomis od pogubljenja Michaela. Četrdeset godina kasnije, 31. listopada 2018., nakon što ga je dr. Ranbir Sartain, Hawkins pronalazi tinejdžerka Cameron Elam, koja zove hitnu pomoć. Hawkins žali što nije dopustio Michaelovo pogubljenje i zaklinje se da će ga ubiti.

U međuvremenu, Tommy Doyle slavi 40. godišnjicu Michaelovog zatočeništva zajedno s ostalim preživjelim Marion Chambers, Lindsey Wallace i Cameronovim ocem, Lonnie Elamom, koji su svi susreli Michaela 1978. vlastitu opremu. Laurie, njezina kći Karen i njezina unuka Allyson odvezene su u Memorijalnu bolnicu Haddonfield, gdje Laurie prolazi hitnu operaciju, jer Michael ubija Laurieine susjede prije nego što se vrati natrag u Haddonfield.

Tommy, Marion, Lindsey i Lonnie saznaju za Michaelovo ubojstvo putem bežičnog upozorenja u hitnim slučajevima. Pokroviteljica bara Vanessa navodno susreće Michaela u svom autu, ali vozač se sudari i bez obavijesti pobjegne. Tommy odlučuje formirati rulju osvetoljubivih stanovnika Haddonfielda kako bi lovili i ubili Michaela. Karen je obaviještena da je Michael još uvijek živ i odluči to uskratiti od Laurie kako bi joj omogućila da se oporavi. Allyson se pomiri s Cameron, njezinim bivšim dečkom, i pridružuju se Tommyjevoj mafiji kako bi osvetili smrt njezina oca. Laurie i Hawkins se bude u istoj prostoriji i prisjećaju se svoje bivše veze.

Dok upozoravaju zajednicu Haddonfield da ostane u svojim kućama, Michael ubija Marion, Vanessu i njezinog supruga Marcusa. Lindsey bježi i pronalaze je Tommy, Lonnie, Allyson i Cameron. Grupa iscrtava Michaelov put i lokaciju njegovih žrtava te zaključuje da on ide prema domu iz djetinjstva. Tommy odvodi Lindsey u bolnicu i ponovno se susreće s bivšim šerifom Haddonfielda Leighom Brackettom, čija je kći Annie ubijena 1978., te obavještava Laurie o Michaelovom preživljavanju. Na drugom kraju grada, Michael ubija sadašnje vlasnike svoje kuće dok se Laurie sprema napustiti bolnicu.

Lance Tovoli, odbjegli osuđenik iz psihijatrijske bolnice Smith's Grove i Vanessin vozač automobila, koji je pobjegao zajedno s Michaelom kada se njihov autobus srušio, stiže i zamijenjen je s Michaelom. Tommyjeva rulja progoni ga kroz bolnicu prije nego što Karen shvati da on nije Michael. Unatoč pokušajima da smiri mafiju i pomogne Lanceu, on skoči kroz prozor u smrt. Laurie potiče Karen da radi s Tommyjem i Brackettom kako bi lovili Michaela. Na drugom mjestu, Lonnie odlazi sama do Michaelove kuće i biva ubijena. Allyson i Cameron jure unutra i pronalaze njegovo tijelo prije nego što ih je napao Michael, koji ubija Camerona.

Dok se Michael sprema ubiti Allyson, Karen mu vilama zabije nož u leđa, ukrade mu masku i ruga mu se da je slijedi. Ona uvodi Michaela u Tommyjevu rulju, koja se roji, napada i čini se da ga ubija. Kada se mafija raziđe, Michael se oporavi i masakrira cijelu mafiju, uključujući Tommyja i Bracketta. Vrativši se u Michaelovu kuću, Karen istražuje, dok Allyson dobiva liječničku pomoć. Michael se pojavljuje i ubode Karen na smrt u staroj spavaćoj sobi Judith Myers dok Laurie bulji iz svoje bolničke sobe.

 


Gledajte Halloween Kills (2021) Movie Online Blu-ray ili Bluray kopiranja kodiraju se izravno s Blu-ray diska na 1080p ili 720p (ovisno o izvoru diska) i koriste kodek x264. Mogu se kopirati s BD25 ili BD50 diskova (ili UHD Blu-ray-a u višim rezolucijama). BDRips dolaze s Blu-ray diska i kodirani su u nižoj razlučivosti od njegovog izvora (tj. 1080p do 720p / 576p / 480p). BRRip je videozapis koji je već kodiran u HD rezoluciji (obično 1080p) i koji se zatim transkodira u SD rezoluciju. Pogledajte Halloween Kills (2021 ) Film BD / BRRip u DVDRip rezoluciji izgleda bolje, bez obzira na to jer je kodiranje iz izvora više kvalitete. BRRips su samo od HD rezolucije do SD rezolucije, dok BDRips mogu ići od 2160p do 1080p itd. sve dok smanjuju razlučivost izvornog diska. Gledajte film o igračkama 3 (2021 ) Film FullBDRip nije transkodiran i može se pomaknuti prema dolje radi šifriranja, ali BRRip se može spustiti samo na SD rezolucije dok su transkodirane. Rezolucije BD / BRRips-a u DVDRip-u mogu se razlikovati između XviD i x264 kodeka (obično 700 MB i 1,5 GB, kao i veći DVD5 ili DVD9: 4,5 GB ili 8,4 GB), veličine varira ovisno o duljini i kvaliteti inačica, ali što je veća veličina, to više koriste x264 kodek. Preuzmi film Halloween Kills (2021 ) HDRip
Halloween Kills (2021 ) Cijeli film HD na engleskom
Pogledajte Halloween Kills (2021 ) cijeli engleski film na mreži
itd. dokle god padnu u razlučivosti
izvorni disk. Pogledajte film Halloween Kills (2021 ) FullBDRip film nije transkodiran i može se mijenjati prema dolje.
dolje za kodiranje, ali BRRip se može spustiti samo u SD rezolucijama kakve jesu
transkodirano.


Halloween Kills Filmovi 2021
Halloween Kills 2021 Ceo film
Halloween Kills 2021 Cijeli film
Halloween Kills premijera 2021
Halloween Kills u bioskopu 2021
Halloween Kills u hrvatskoj 2021
Halloween Kills u srbiji 2021
Halloween Kills u americi 2021
Halloween Kills u bioskopima 2021
Halloween Kills ceo film 2021
Halloween Kills ceo film online 2021
Halloween Kills online sa prevodom 2021
Halloween Kills ceo film online za gledanje 2021
Halloween Kills ceo film online besplatno 2021
Halloween Kills 2021 Prevodom

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments